Izrada web sajta

Izrada web sajta

Izrada web sajta je osnovna i investicija svakog preduzeća koje drži do svog imidža i koje želi da napreduje u svom poslu. Ukoliko nemate web sajt, to znači da i ne postojite na internetu. Web sajt je osnovni medijum za internet nastup i predstavlja osnovu svakog vida internet marketinga. Web sajt mora biti dizajniran u skladu sa vizuelnim identitetom vašeg brenda. Web sajtovi našeg tima imaju ulogu da svojim dizajnom komuniciraju sa posetiocima i prenesu vizuelnu poruku koja je isplanirana marketinškim ciljem vašeg preduzeća.

Postupak izrade

Nakon što nas kontaktirte sa ciljem da izradite web sajt i povećate prodaju uz pomoć interneta uopšte, mi ćemo se truditi da od Vas dobijemo što više informacija i listu želja kojom ćemo se sve vreme voditi prilikom procesa izrade sajta. Ukoliko se nalazite u Novom Sadu i okolini, najbolje bi bilo da se sastanemo i uživo razgovaramo o vašem web sajtu i internet nastupu uopšte. Nakon dogovora neophodno je da narodski rečeno “obujem vaše cipele” i u potpunosti razumem vašu delatnost, tržište, potrebe i ciljeve, jer je samo na taj način moguće formirati web sajt koji daje rezultate.

Izrada internet prodavnice

Kupovina preko interneta iz godine u godinu sve više da dobija na značaju i ne zna se kada će njena učestalost prestati da raste. Sada je pravo vreme da pokrenete Vašu onlajn prodavnicu, dok tržište još nije postalo prezasićeno. Mi Vam možemo pomoći u tome i preuzeti ceo proces izgradnje vašeg internet brenda kako bi se uspešno visoko rangirali u svetu interent prodaje i time obezbedili veći profit u modernom svetu online trgovine.

Održavanje sajtova

Ukoliko već posedujete sajt, isti mora biti redovno ažuriran radi što višeg stepena sigurnsti koja je ključna za njegov nesmetan rad. Isto tako, sajt je potrebno rednovno osvežavati novim sadržajima i informacijama kako bi posetiocima bio interesantan, a opet da bi bio u koraku sa ključnim stvarima vezanim za delatnost Vaše kompanije ili Vas lično.

Korisnički doživljaj

Prilikom izrade sajta izričito vodimo računa o segmentu dizajna koji se zove korinički doživljaj ili UX (user experience) dizajn. UX je deo dizajna posvsećen opštem utisku koji će web sajt ostaviti na posetioca, što neminovno igra najvažniju ulogu pri kreiranju web prezentacije bilo da se radi o blogu, online shopu ili korporativnom web sajtu.

Cena web sajta

Svako tržište i svaka firma su priča za sebe, pa samim tim zahtevaju različite web sajtove. Različiti web sajtovi se razlikuju po pitanju programiranja, dizajna, sadržaja, marketinga i ostalih mnogobrojnih aspekata. Danas je to vrlo česta pojava neozbiljnog pristupa prema klijentima u kome agencije za izradu sajtova ili pojedinci uproste cenovnik izrade sajtova deleći ga na nekoliko paketa u jednoj običnoj tabeli. Ova pojava je prouzrokovana činjenicom da klijenti vole da im sve izgleda jednostavno. Nažalost, ti jednostavni paketi ne mogu obezbediti niti realnu ponudu, niti realan i iskren odnos klijenata i davaoca usluge.

Odlike naših sajtova

  • Sadržaj i struktura sajta su deo marketing plana, pa su prema tome i kreirani
  • Dizajn koji Vas prezentuje u pravom svetlu i obezbeđuje dobar korisnički doživljaj
  • Prilagođenost vašem brendu i vašem vizuelnom identitetu
  • Mogućnost optimizacije sajta za Google i ostale pretraživače
  • Prilagodljivost ekranima mobilnih i tablet uređaja

Pogledajte naše projekte