Redizajn WEB sajta

Nove tehnologije

Redizajn web sajta može pružiti sasvim drugačiji osećaj i stil za vaš web sajt. Sada možete jednostavno zadržati postojeći web sajt, ali bi promene i izmene Vašeg web sajta imalo za rezultat da izgleda sveže, novo i zanimljivo. Sa novim tehnologijama i brzim promenama na području web dizajna , Vaše sajt može veoma lako zastariti izgledom i funkcionalnošću. U tom slučaju potreban Vam je redizajn usluga web sajta. Umesto izrade potpuno novog web ssajta sada možete koristiti pristupačne usluge redizajna za primerene i potrebne promene web sajta.

Koje su prednosti redizajna?

Najvažnija korist je više rangiranje na pretraživačima, koja poboljšava vidljivost Vašeg sajta i bolje OnLine pozicioniranje. Korisnicima daje potpuno novi osećaj, a to će ih zaintrigirati da ostanu duže na vašim web sajtu. Donosi sveže inovacije što dovodi do širenja vašeg poslovanja. Najvažnije je da ćete poboljšati svoje postojanje web sajta kroz najnovije trendove u razvoju web sajta. Redizajn web sajta Vam daje jedinstvenu priliku za nadogradnju vaše web sajta i pomaže da se smanje troškovi.

Što nudimo?

Nudimo usluge web redizajna koji će Vam dati priliku da osigurate jak internet nastup i povećate prodaju. Na nama je da Vam osiguramo stalnu tehničku podršku i usluge održavanja.

  • Procena Vaše web stranice
  • Novi koncept i dizajn
  • Analiza sadržaja web sajta
  • Poboljšanje funkcionalnosti
  • SEO

Osnove i planski pristup za uspešan redizajn web sajta

1. Strategija

U ovoj fazi treba proveriti trenutno stanje i poziciju web sajta, odrediti ciljeve, definisati Vaš brend i ciljanu publiku / kupce/ i analizirati konkurenciju da bi bili sigurni da je odabrana strategija za vaše web sajt dobro definisana.

2. Plan

Platforma i hosting provera, trenutni položaj artikala /pojedinih stranica/, URL mapiranje i strukturisanje linkova. Ovo su samo neke od mnogih aspekata koje treba razmotriti u fazi planiranja.

3. Dizajn

Priprema i definisanje celokupnog web sajta i pojedinih elemenata, uključujući i wireframes predloge, modele alata i paleta boja.

4. Izrada razvoj

Primena svih elemenata predhodno navedenih stavki tokom izrade web sajta.

5. Optimizacija, testiranje i isporuka

Optimizacija i ispitivanje prevazilaze osnovne funkcije samog web sajta, tu je uključena onPage SEO optimizacija, tablet i mobilna vidljivost web sajta i alati za analizu poseta.

6. Pokretanje i promocija

Projektni tim je naporno radio, sada je vreme da se novo redizajnirani web sajt pusti u pogon. Odgovorna strana preuzima na sebe da iskoristi sve odgovarajuće kanale za promociju web sajta.

7. Analiza konacnog proizvoda /redizajniranog web sajta/.

Nije sve završeno nakon što je sajt onLine /pušten u rad/. Ovaj korak naglašava važnost i vrednovanje performansi vašeg web sajta i nakon što je sajt pušten u rad i u potpunosti funkcionalan.